Contact front desk

Jarní sezónní menu na víkendy
25. - 26. 3. a 1. - 2. 4. 2023

Terina z králíka
se sušenými švestkami a ořechy
145,- Kč

Krém z medvědího česneku
s kozím sýrem
55,- Kč

Tažené hovězí žebro v silném vývaru
s kořenovou zeleninou a křenem,pečivo
155,- Kč

Pomalu pečené selečí kolínko
listový špenát,celerové pyré
280,- Kč

Pečená mladá husa na šalvěji
kedlubnové zelí,bramborové šišky
260,- Kč

Kuřátko s bylinkovou nádivkou
pažitkové brambory s hráškovými klíčky
165,- Kč

Filet ze pstruha po mlynářsku
s restovanou čekankou a řeřichovou omáčkou
175,- Kč

Jahody

s mascarpone
120,- Kč

Domácí
pečivo-klobásy-marmelády

Máte zájem o rezervaci?

Formulář byl úspěšně odeslán.
Oops! Něco se během odesílání pokazilo.

Další reference

Další reference

Další akce

Máte zájem o rezervaci?

Formulář byl úspěšně odeslán.
Oops! Něco se během odesílání pokazilo.

Máte zájem o svatbu?

Pošlete nám počet hostů a Martina se vám ozve s nabídkou na míru.

Formulář byl úspěšně odeslán.
Oops! Něco se během odesílání pokazilo.